000 | 01055nam a2200217 c 4500 | ||
---|---|---|---|
997 | 0 | 0 | _e2 |
007 | ta | ||
008 | 240722s2024 sp |||er ||| 1|spa d | ||
017 | _aB 22350-2022 | ||
020 | _a9788418363436 | ||
100 | 1 |
_aGarmus, Bonnie _d(1957-) _eaut _9122726 |
|
240 | _aLessons in Chemistry | ||
245 | 1 | 0 |
_aLecciones de química _c/ Bonnie Garmus |
250 | _a1ª ed., 4ª reimp. | ||
260 |
_aBarcelona _b: Salamandra _c, 2023 |
||
300 |
_a460 p. _c; 22 cm |
||
490 | 1 | _a(Narrativa) | |
520 | 3 | _aElizabeth Zott é nai solteira e renuente estrela do programa de cociña de televisión máis seguido de Estados Unidos. O enfoque inusual de Elizabeth para cociñar, combinar unha cullerada de acedo acético cun chisco de cloruro de sodio, resulta revolucionario. Con todo, a medida que o seu éxito aumenta fano tamén os seus inimigos, porque Elizabeth non só está a ensinar ás mulleres para cociñar senón tamén desafiándoas a alterar a orde establecida. | |
521 |
_aBAC _aADU |
||
700 | 1 |
_aAlonso Blanco, Victoria _etrl _9122730 |